Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 1 cucchiaio di burro, non salato, per imburrare
- 150 g di farina semibianca
- 75 g di burro, non salato, a pezzi (2 cm)
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di formaggio Appenzeller, a pezzi (2 cm)
- ¼ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco (circa 5 g), le foglioline lavate e asciugate
- 600 g di asparagi verdi
- 200 g di fiocchi di latte (formaggio fresco) al naturale
- 3 uova
- ¾ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 2 cucchiai di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1654 kJ / 397 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry di zucca
1h
Curry di verdure
1h
Zuppa di carne trita e lenticchie con purea di patate
Değerlendirme yok
Knöpfli
50min
Chips croccanti con guacamole
1h
Knöpfli
50min
Curry indiano di verdure
1h 10 min.
Paella di fagioli
55 min.
Polenta ticinese
45min
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Risotto alla milanese
30 min.
Zuppa d'orzo grigionese
55 min.