Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Asparagi
- 600 g di acqua
- 950 g di asparagi verdi, il terzo inferiore pelato
- ½ di cucchiaino di sale
Salsa olandese
- 80 g di burro, non salato, a pezzi
- 30 g di vino bianco
- 10 g di aceto balsamico bianco
- 2 tuorli d'uovo (v. Consigli)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 150 g di yogurt greco al naturale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1250 kJ / 301 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spezzatino alla zurighese
50 min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Grittibänz dolci
2 Std. 15 Min
Focaccia con pomodori
40 Min
Insalata di patate
8h 45 min
Burro alle erbe aromatiche
5min
Filetto di maiale in salsa di senape
30 min
Brodo vegetale in pasta vegano
1 Std.
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Salsa all'aglio
10 Min
Gratin di patate
1h 10 min
Insalata di patate
1 Std. 5 Min