Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 10 g Öl
- 2 rote Paprika (ca. 300 g), in Stücken (2-3 cm)
- 250 g Rinderhackfleisch
- 20 g Tomatenmark
- 200 g Wasser
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 1 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Chili, gemahlen
- 30 g Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2778 kJ / 664 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 15 g
- Sodyum
- 1326 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Süßkartoffel-Reis-Topf
30 Min
Süßkartoffel-Hähnchen-Gulasch
45 Min
Reisnudeltopf mit Kürbis und Paprika
25 dk
Gyros-Paprika-Suppe
30 Min
Hähnchen-Curry-Reis
1 Std.
Sauerkraut-Hähnchen-Auflauf
1 Std.
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50 dk
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30 Min
Kürbis-Tomaten-Gemüse mit Bratwurstklößchen und Kartoffeln
45 Min
Würzig-schneller Reiseintopf
35 Min
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20 dk
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45 Min