Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Plum sauce
- 80 g water
- 500 g fresh dark red plums, stones removed
- 2 garlic cloves
- 60 g apple cider vinegar
- 1 tsp star anise
- 100 g raw sugar
- 1 tbsp tamari
- ½ tsp sea salt
- 4 dried pitted prunes
- 1 cm piece fresh ginger
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ tsp Chinese five spice
Meatballs
- 1 slice bread, roughly torn
- 3 spring onions/shallots, cut into quarters
- 500 g pork mince
- 1 egg
- ¼ tsp ground black pepper
Plum glaze
- 100 g water
- 70 g tamari
- 1 tbsp Sriracha sauce
- 20 g rice wine vinegar
- 10 g cornflour
Rice
- 300 g jasmine rice
- 20 g peanut oil
- 480 g water
- 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3145 kJ / 748.8 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Karbonhidrat
- 100.1 g
- Yağ
- 20.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 2195.9 mg
Alternatif tarifler
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Chunky bolognese
50 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Family chicken galette
1sa 55 dk
Sweet and sour pork
40 min
Chicken teriyaki
20 min
Cheese and bacon scones
35 min
Beef stew with gnocchi
3h 15min