Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Plum sauce
- 80 g water
- 500 g fresh dark red plums, stones removed
- 2 garlic cloves
- 60 g apple cider vinegar
- 1 tsp star anise
- 100 g raw sugar
- 1 tbsp tamari
- ½ tsp sea salt
- 4 dried pitted prunes
- 1 cm piece fresh ginger
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ tsp Chinese five spice
Meatballs
- 1 slice bread, roughly torn
- 3 spring onions/shallots, cut into quarters
- 500 g pork mince
- 1 egg
- ¼ tsp ground black pepper
Plum glaze
- 100 g water
- 70 g tamari
- 1 tbsp Sriracha sauce
- 20 g rice wine vinegar
- 10 g cornflour
Rice
- 300 g jasmine rice
- 20 g peanut oil
- 480 g water
- 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3145 kJ / 748.8 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Karbonhidrat
- 100.1 g
- Yağ
- 20.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 2195.9 mg
Alternatif tarifler
Chicken teriyaki
20min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Sweet and sour pork
40min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Beef and mushroom stroganoff
40min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 Std.
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Family chicken galette
1u. 55min
Chinese five spice beef cheeks
4u. 25min