Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 400 g de jus de betterave
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 0.3 g
- Yağ
- 4.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 61 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuisson des pâtes
20 Min
Cuisson du riz long blanc
35min
Mode Cuisson des oeufs
20 Min
Œufs de couleur bleu clair
55min
Tisane sauge et laurier
15 Min
Filet de poulet, petits pois et pommes de terre sous-vide
1h 10min
Œufs de couleur verte
55min
Salade de haricots gigantes et coques
1h 5min
Cuire du riz long complet
55min
Accompagnement de légumes d'automne sous-vide
1h 20min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35min
Riz à l'espagnol
35min