Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g d'échalotes
- 55 g de beurre (dont 40 g froids, coupés en morceaux)
- 200 g de vin rouge, type Floc de Gascogne (voir "Conseil(s)")
- 1 feuille de laurier
- 1 brin de thym frais
- 1 gousse d'ail
- 115 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 25 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 494.3 kJ / 119.7 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 9.5 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 59 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2h 30min
Pains batbout marocains
1h
Crêpes mille trous et coulis de fraises
55min
Crêpe Belle-Hélène
40min
Riz au poulet hainanais
1h 20min
Limonade citron vert, gingembre et coriandre
15min
Jus de clémentine et carotte
10min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2u. 20min
Donuts au caramel
4h
Minipizzas ourson
3u. 15min
Sauce fromagère
30min