Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino di cayenna secco, tritato piccante fresco o secco
- 720 g di polpettine di vitello piccoli puliti
- 50 g di vino bianco, secco
-
250
g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola
veya 250 g di pomodori in scatola - ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 15 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 899 kJ / 215 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 11.9 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spigole all'acqua pazza
30min
Seppie con i piselli
40min
Polpetti affogati
45 min
Polpetti all'inferno
40min
Calamari alla marchigiana
35 min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Moscardini al limone
30min
Baccalà alla livornese
35 min
Polpo alla Luciana
1h 30min
Calamari alla napoletana
40min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min