Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino di cayenna secco, tritato piccante fresco o secco
- 720 g di polpettine di vitello piccoli puliti
- 50 g di vino bianco, secco
-
250
g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola
veya 250 g di pomodori in scatola - ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 15 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 899 kJ / 215 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 11.9 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo in rosso
35 min
Polpetti affogati
45 min
Stoccafisso con i porri
50min
Moscardini al limone
30min
Polpetti all'inferno
40min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Calamari ripieni
1 godz. 30 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min
Calamari alla napoletana
40min
Polpo alla Luciana
1 godz. 30 min