Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bread pastry
- 300 g leftover bread, crusts and slices, torn into pieces
- 225 g plain flour, plus extra to dust
- 220 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 1 egg
- 40 g water, plus an extra 20 g if needed
Rhubarb chutney
- ½ red onion, cut into pieces
- 3 tsp fennel seeds
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 cm piece fresh ginger
- 20 g extra virgin olive oil
- 350 g rhubarb (approx. 3 stalks), trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 60 g red wine vinegar
- 150 g brown sugar
- ½ tsp sea salt
Beef pie filling
- olive oil spray, to grease
- 200 - 300 g roast beef leftovers, cut into bite size pieces (see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 2 ½ tbsp ras el hanout (see Tips)
Assembly
- 1 egg, beaten
- 1 tbsp milk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3445.7 kJ / 823.5 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Karbonhidrat
- 87.3 g
- Yağ
- 42.4 g
- Doymuş Yağ
- 21.7 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 1268.3 mg
Alternatif tarifler
Rich tomato relish
2u. 15min
Traditional Christmas cake
3 Std. 15 Min
Christmas mince pies
1u. 40min
Steamed Raspberry Jam Pudding
2h 50min
Rhubarb crumble
45 Min
Citrus marmalade
2u. 20min
Piccalilli
720 Std. 35 Min
Plum sauce
55 Min
Classic christmas fruit mince
1 Std. 10 Min
Brandy snaps
30 Min
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 godz. 10 min