Cihazlar ve Aksesuarlar
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 5 dk
6 portions
Malzemeler
-
onions cut in quarters350 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
raw squid rings1000 g
-
squid ink (approx. 12 g), dissolved in a little water3 portions
-
200 g white winebrandy200 g
-
water (isteğe bağlı)50 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 pinch
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
24 g
Kalori
973 kJ /
234 kcal
Yağ
10 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Flavours of Spain
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 dk
Char Kway Teow
15 dk
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 dk
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1sa 40 dk
Thai Style Fried Mee Hoon
30 dk
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 dk
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 dk
Nyonya Steamed Fish
45 dk
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 dk
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 dk
Sambal Petai Prawns
20 dk
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 dk