Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de trigo
- 150 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 140 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 270 g de harina de fuerza
- 40 g de mantequilla fría en trozos
- 30 g de azúcar moreno
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de aceite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receta completa
- Kalori
- 8514 kJ / 2035 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Karbonhidrat
- 340.6 g
- Yağ
- 49.1 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 11.5 g
- Sodyum
- 4763.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10min
Pan de leche (método Tangzhong)
2 godz. 35 min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Chapata con masa madre
17h
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan payés con masa madre
16 godz.
Masa madre de manzana y trigo
48h 20 min