Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de trigo
- 150 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 140 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 270 g de harina de fuerza
- 40 g de mantequilla fría en trozos
- 30 g de azúcar moreno
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de aceite
- Besin Değeri
- şuna göre 16 rebanadas
- Kalori
- 8514 kJ / 2035 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Karbonhidrat
- 340.6 g
- Yağ
- 49.1 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 11.5 g
- Sodyum
- 4763.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chapata con masa madre
17 Std.
Masa madre de manzana y trigo
48 godz. 20 min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 godz. 45 min
Pan retorcido con masa madre
16h
Pan payés con masa madre
16h
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min