Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de vino tinto
- 500 g de azúcar
- ½ cucharadita de pimienta negra en grano (isteğe bağlı)
- 1 palo de canela
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 3305 kJ / 790 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Karbonhidrat
- 172 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 8.5 mg
Alternatif tarifler
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15min
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1h 40min
Filete Wellington
14 Std.
Mantequilla de ajo y echalote
10 min
Causa limeña
1h 10min
Reducción de vinagre balsámico para verduras asadas
20 min
Sopa de tomate
1h
Bisque de camarón
25 min
Mantequilla Café de París
10 min
Salsa bearnesa
15min
Salsa holandesa TM6
15min