Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 375 g de harina integral
- 50 g de harina de centeno
- 150 g de harina
- 10 g de levadura prensada fresca
- 350 g de agua
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 6 - 8 cubitos de hielo, para producir vapor
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 801 kJ / 192 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 36.3 g
- Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min
Pan blanco
1 godz. 40 min
Pan de barra
29 Std.
Pan de caja integral
1 godz. 40 min
Pan multicereales
24 Std.
Pan de espelta y trigo sarraceno
1 godz.
Pan rápido
1 godz. 35 min
Masa madre (levadura natural)
120sa
Pan pita
1 godz. 50 min
Pan de maíz (Broa)
2h 20min
Pan de brioche al vapor
2h 40min
Hogaza exprés
50 Min