Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de alcaravea en grano
- 30 g de semillas de cilantro
- 15 g de semillas de nigella sativa (comino negro)
- 15 g de semillas de hinojo
- 1 ½ cucharadita de anís en grano
- 1 ½ cucharadita de pimienta negra en grano
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1458 kJ / 348 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 47.2 g
- Yağ
- 20.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 33.3 g
- Sodyum
- 31.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 godz. 30 min
Pan corsario doble
Değerlendirme yok
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16u. 45min
Pan retorcido con masa madre
16hod.
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan de yogur (larga fermentación)
16u. 10min
Pan de trigo, centeno y maíz
3 Std.
Masa madre en polvo
24h 10 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15u. 20min
Pan de molde con masa madre
16u. 45min
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan payés con masa madre
16hod.