Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa de Jitomate
- 150 g de cebolla blanca, en mitades
- 10 hojas de albahaca frescas
- 1 diente de ajo, pelado
- 50 g de aceite vegetal
- 1200 g de jitomates, en trozos
- 1 cdita de azúcar
- ½ cdita de sal
Albóndigas de res
- 6 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 diente de ajo, pelado
- 400 g de carne molida de res
- 50 g de pan molido
- 2 huevos
- ½ cdita de sal, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- aceite de oliva, para engrasar
- 500 g de agua
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1741.5 kJ / 416.2 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Karbonhidrat
- 18.1 g
- Yağ
- 28.2 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 666.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Estofado de res
1h 40 min
Tiras de carne de res y cebolla doradas TM6
15min
Tacos de pollo
30min
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Lentejas con res y plátano macho
45min
Espaguetti con albóndigas
55min
Estofado de res TM6
4h
Albóndigas de pollo en jitomate con espagueti
1h
Salsa boloñesa
35min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3h 40min
Hamburguesas
40min
Pollo en salsa de jitomate
20 min