Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Aroma
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
Poolish
- 15 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina manitoba
- 100 g di acqua
Primo impasto
- 1 uovo
- 200 g di farina tipo 00
- 120 g di zucchero
- 65 g di burro a tocchetti
Secondo impasto
- 1 uovo
- 40 g di zucchero
- 100 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a tocchetti
- latte q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 6645 kJ / 1588 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Karbonhidrat
- 238.9 g
- Yağ
- 64.2 g
- Doymuş Yağ
- 36 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 81.2 mg
Alternatif tarifler
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40 min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Fritole veneziane
2 Std. 40 Min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45 min
Treccia al latte
2 godz. 30 min
Pane alla birra (TM6)
4u.
Corona di pane sfogliato ai cereali
6h 10min
Panini della Val Venosta
15 godz. 30 min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35 min
Torta russa di Verona
2h
Pane veneziano
18h 30min
Treccia molisana pasquale
4h 30min