Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Aroma
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
Poolish
- 15 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina manitoba
- 100 g di acqua
Primo impasto
- 1 uovo
- 200 g di farina tipo 00
- 120 g di zucchero
- 65 g di burro a tocchetti
Secondo impasto
- 1 uovo
- 40 g di zucchero
- 100 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a tocchetti
- latte q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 6645 kJ / 1588 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Karbonhidrat
- 238.9 g
- Yağ
- 64.2 g
- Doymuş Yağ
- 36 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 81.2 mg
Alternatif tarifler
Fritole veneziane
2 Std. 40 Min
Lasagne asparagi, Culatello e salsa Mornay
2 Std.
Pane al lardo e timo
4h 50min
Zuppa di patate e spinaci
1h
Panino ai semi di papavero (per 1 persona)
3 Std.
Pane in padella
18 Std.
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1 Std. 35 Min
Crostata mele e cannella
1h 20 min.
Gubana
3h 45min
Pinza
50min
Pane veneziano
18h 30min
Pane alle erbe aromatiche
1h 30min