Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 230 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 600 g di farina manitoba
- 70 g di strutto
- 300 g di gherigli di noci
- 75 g di zucchero
- 10 g di miele
- 10 g di malto di orzo
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vin santo
- 15 g di sale
- 1 ½ cucchiaino di pepe nero in polvere
- 250 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 6716.5 kJ / 1604.2 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Karbonhidrat
- 186.1 g
- Yağ
- 84.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 11.1 g
- Sodyum
- 1462.7 mg
Alternatif tarifler
Panforte
1h
Pici all'aglione
1h 25min
Budini di riso con crema pasticcera alla zucca
2 Std.
Crostini con crema di milza
1h
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Peposo toscano
1h 30min
Schiacciata fiorentina
50min
Bozza pratese
2h 45 min.
Crostini con fegatini di pollo
40 min.
Castagnaccio
1h
Cantuccini di Prato
1h
Pappa al pomodoro
35min