Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 230 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 600 g di farina manitoba
- 70 g di strutto
- 300 g di gherigli di noci
- 75 g di zucchero
- 10 g di miele
- 10 g di malto di orzo
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vin santo
- 15 g di sale
- 1 ½ cucchiaino di pepe nero in polvere
- 250 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 6716.5 kJ / 1604.2 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Karbonhidrat
- 186.1 g
- Yağ
- 84.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 11.1 g
- Sodyum
- 1462.7 mg
Alternatif tarifler
Pappa al pomodoro
35 min
Schiacciata fiorentina
50 Min
Peposo toscano
1 godz. 30 min
Ricciarelli
7h
Panforte
1 Std.
Crostini con crema di milza
1 Std.
Castagnaccio
1 Std.
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Paté di fegatini
30 min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Bozza pratese
2 Std. 45 Min