Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 - 280 g água (ver dica)
- 15 g fermento de padeiro fresco esfarelado
-
30
g mel
veya 30 g açúcar amarelo - 250 g farinha tipo 65
- 250 g farinha de trigo integral
- 20 g azeite
- 20 g avelã
- 20 g noz em metades
- 80 g frutos secos variados (arandos, ameixa, figo, alperce, maçã, etc.), cortados em pedaços
- ½ c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 40 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min
Pão com gérmen de trigo e passas
55min
Coroa de espelta
4h
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão de forma integral
2h
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2h
Pão rápido com manteiga de caju
55min
Pães de cenoura e cereais
15h
Pão turco
2h 10min
Pão da terra
1h 35 min
Pão com sementes e aveia
5 Std. 30 Min