Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Butter zum Einfetten
- 140 g Roggenkörner
- 140 g Weizenkörner
- 500 g Buttermilch
- 1 ½ Pck. Trockenhefe
- 280 g Weizenmehl
- 70 g Sesam
- 70 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 200 g Apfelkraut
- 2 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Sesambrot
2 Std.
Körnerbrot
1h 40min
Weizen-Dinkel-Brot
1 Std. 30 Min
Vollkornklotz
3 Std. 30 Min
Schwarzbrot
3h
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1 Std. 30 Min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min
Vollwertbrot
2u. 20min