Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Butter zum Einfetten
- 140 g Roggenkörner
- 140 g Weizenkörner
- 500 g Buttermilch
- 1 ½ Pck. Trockenhefe
- 280 g Weizenmehl
- 70 g Sesam
- 70 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 200 g Apfelkraut
- 2 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dinkel-Körner-Brot
1 godz. 30 min
Möhren-Nuss-Brot
2 Std. 10 Min
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min
Sesambrot
2 godz.
Schwarzbrot
3 Std.
Dinkel-Malz-Brot
1 godz. 40 min
Vollwertbrot
2ωρ. 20 λεπτ.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 godz. 50 min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2h 30min
Vollkornklotz
3h 30 min.
Körnerbrot
1 godz. 40 min