Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Butter zum Einfetten
- 140 g Roggenkörner
- 140 g Weizenkörner
- 500 g Buttermilch
- 1 ½ Pck. Trockenhefe
- 280 g Weizenmehl
- 70 g Sesam
- 70 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 200 g Apfelkraut
- 2 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Schwarzbrot
3h
Möhren-Nuss-Brot
2h 10 min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2h 30min
Müslibrot
1 Std. 30 Min
Vollwertbrot
2小时 20 分钟
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Dinkel-Malz-Brot
1 Std. 40 Min
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Vollkornklotz
3 godz. 30 min
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Körnerbrot
1 Std. 40 Min