Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Sesam
- 300 g Dinkel
- 130 g Roggen
- 70 g Gerste
- 1 Pck. Trockenhefe
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 1 Pck. Sauerteig-Extrakt (75 g)
- 420 g Wasser, lauwarm
- 10 g Meersalz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 421 kJ / 100 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Dunkles Landbrot
3óra
Dinkel-Roggen-Brot
1óra 15p
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1 Std. 30 Min
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min
Nuss-Buttermilch-Brot
2 Std.
Prötzeler Roggenbrot
1h 20 min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 godz. 50 min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40 min
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Körnerbrot
1h 40 min