Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte brisée
- 250 g de farine de blé
- 125 g de beurre, coupé en dés
- 75 g d'eau
La garniture
- 90 g d'oignon, pelé et coupé en quatre (1 moyen)
- 20 g de beurre
- du sel
- 300 g de pommes, coupées en petits dés (2 ou 3 pommes)
- 80 g de fromage de brebis, type ossau-iraty, coupé en petits dés
- 100 g de magret de canard fumé, gras retiré et en tranches fines
- 1 jaune d'œuf, dilué dans un peu d'eau
-
4
brins de thym frais, effeuillés
veya 1 c. à soupe de thym déshydraté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2410 kJ / 578 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Couronne-cake au lard fumé
1 Std. 30 Min
Samoussas à la tomate et à la ricotta
35min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Minicakes chorizo-feta
35min
Champignons farcis aux pruneaux
30min
Fleurs chorizo-feta
35min
Cheesecake aux radis
3h 35min
Petits choux au saumon fumé
1 Std. 10 Min
Samoussas au thon
35min
Samoussas au colin
50min
Minicannelés au chorizo
12 Std.
Cannelés au jambon
13h