Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de azeite
- 280 g massa tipo penne
- 300 g couve-flor, só os floretes
-
140
g queijo scamorza fumado, cortado em pedaços
veya 140 g queijo gruyère cortado em pedaços - 40 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 40 g farinha
- 500 g leite
- ½ c. chá de pimenta
- ½ c. chá de noz-moscada
- 60 g presunto em cubos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2556 kJ / 611 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cozer 250 g de brócolos
20min
Massa com atum e brócolos no forno
30 min
Hambúrgueres com arroz de cenoura e espinafres
45 min
Omelete no pão
40 min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55min
Cantaril com tomate e arroz de cenoura
50min
Cozer 600 g de ervilhas
30 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Almôndegas de couve-flor com molho de tomate
1 godz. 30 min
Rolos de verão vegetarianos
35min
Piza com base de beringela e curgete low carb
1 godz. 15 min
Tortilha de batata, bacon e queijo
50min