Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
- 2 oz cocoa butter, red
Passion Fruit Ganache
- 2 oz passion fruit purée
- 1 oz glucose (see Tip)
-
4
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
veya 4 oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
-
10 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
veya 10 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
-
6 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
veya 6 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 707 kJ / 169 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 19 mg
Alternatif tarifler
Flourless Chocolate Coffin Cake
Değerlendirme yok
Crème Caramel
3 Std. 50 Min
Plum Clafoutis (TM6)
Değerlendirme yok
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14 godz. 30 min
Banana Cream Pie with Wafer Crust (Metric)
1h 35 min
Chocolate Cake Pops
4 Std. 50 Min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8 Std.
Crème Pâtissière
15min
Whole Milk Yogurt
12 Std. 30 Min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 Std. 10 Min
Champagne crème brûlée
2 Std. 25 Min
Crème Caramel (Flan)
3 Std.