Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Raspberry Confit
- 12 oz fresh raspberries
- 1 tbsp lemon juice
- 1 oz sugar
- ¾ tsp pectin
Almond Cake
- 6 oz almond paste, softened
- 6 oz unsalted butter, diced, room temperature
- 6 oz sugar
- 4 ½ oz almond flour
- 6 oz sour cream
- 3 large eggs
- 1 tbsp baking powder
- ⅛ tsp salt
White Chocolate Rose Water Vanilla Mousse
- 2 sheets gelatin, silver grade
- ice water, to cover
-
6
oz white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
veya 6 oz white chocolate 35%, high quality chips or chunks - 1 vanilla bean
- 2 oz whole milk
- 16 oz heavy whipping cream, divided
- 1 - 2 tsp rose water, to taste
Mirror Glaze
- 8 oz water, plus 6 tbsp to soak gelatin powder
-
1
tbsp gelatin powder, unflavored
veya 4 ½ sheets gelatin, silver grade (see Tip) - 6 oz sugar
- 2 tsp glucose (see Tip)
- 5 ½ oz heavy whipping cream
-
5 ½
oz white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
veya 5 ½ oz white chocolate 35% high quality chips or chunks - 1 - 3 tsp gel food coloring, red, to desired tint
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 2473 kJ / 591 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 42 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 155 mg
Alternatif tarifler
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
2h 55min
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies) Metric
1 godz. 25 min
Pork and porcini roulade
5 Std. 15 Min
Sparkling Lavender Lemonade
1h 10 min
Lemon Snaps
2 godz. 40 min
Chocolate Bourbon Caramel Sauce
40min
Sufganiyot
2h 30min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min
Unsalted Butter
15min
Homemade Lemonade (TM5/6 Metric)
10 Min