Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chocolate and Sesame Ganache
- 200 g dark chocolate (64%), small pieces or callets
- 200 g milk chocolate, small pieces or callets
- 375 g double cream
- ½ tsp cocoa powder
- 50 g liquid glucose
- ¾ tsp fine sea salt
- 50 g sesame oil
- 25 g vegetable oil
- 3 egg yolks, from medium eggs
Ginger Ice Cream
- 750 g whole milk
- 250 g double cream
- 75 g liquid glucose
- 40 g trimoline
- 30 g milk powder
- 50 g fresh root ginger, grated
- 200 g egg yolks
- 100 g caster sugar
- 20 g stem ginger in syrup, syrup only
- 50 g stem ginger, chopped in small pieces
Pear Purée
- 3 pears, medium, peeled, cored (approx. 300 g)
- 30 g unsalted butter, diced
- 50 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
Garnish
- 4 pears, medium, peeled, sliced (1 mm) then cut in 2 cm discs
- 16 halved walnuts, for grating over plates
- coriander cress, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3232 kJ / 772.5 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 51.6 g
- Doymuş Yağ
- 24.8 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 206.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24h
Lemon Curd
20min
Peach Pavlova
5u. 30min
Classic Zabaglione
15 Min
Caramel Parfait
7 Std.
Profiteroles
2h 15 min
Pistachio and Almond Gelatos
8h 30min
Decadent Dark Chocolate Brownies
1 Std. 55 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Meringue Ghosts
12hod. 25min
Mixed Berries Pavlova Stack
5u. 30min