Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 4 ossobucos de ternera (700-800 g) de 3 cm de grosor
- 30 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en trozos de 3 cm
- 100 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
-
50
g de apio en trozos de 2 cm
veya 50 g de nabo en trozos de 2 cm - 2 dientes de ajo
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 15 granos de pimienta negra
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 1200 - 1400 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1300 g
- Kalori
- 1207 kJ / 288 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 3138 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chalota dorada (350 g)
20 Min
Chalota dorada (250 g)
20 Min
Caldo de pollo rico en colágeno
12 Std. 10 Min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16hod.
Caldo de pollo con jengibre
1h 45min
Cebolla dorado ligero 200-300 g
20 Min
Puerros pochados (80 g)
15 Min
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
3 Std.
Caldo de verduras
50min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Solomillo de ternera poco hecho con salsa bearnesa (Al vacío)
2 Std. 20 Min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min