Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crêpes
- 30 g di burro + q.b.
- 400 g di latte
- 200 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere (isteğe bağlı)
Terminare la preparazione
- 250 g di Fontina a pezzi
- 250 g di prosciutto cotto a fette
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3635.9 kJ / 869 kcal
- Protein
- 48.7 g
- Karbonhidrat
- 56.9 g
- Yağ
- 49.1 g
- Doymuş Yağ
- 27.7 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 49.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 Std. 40 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Sciatt
1 Std.
Taroz
1 Std.
Crespelle ai formaggi
2 Std. 30 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30min
Salsa tonnata
20min
Crespelle con radicchio e noci
2 Std.
Crema per pandoro
10 Min
Manzo all'olio con polentina bianca
3óra