Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crêpes
- 30 g di burro + q.b.
- 400 g di latte
- 200 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere (isteğe bağlı)
Terminare la preparazione
- 250 g di Fontina a pezzi
- 250 g di prosciutto cotto a fette
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3635.9 kJ / 869 kcal
- Protein
- 48.7 g
- Karbonhidrat
- 56.9 g
- Yağ
- 49.1 g
- Doymuş Yağ
- 27.7 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 49.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Crespelle ai formaggi
2h 30min
Crespelle agli asparagi
1 godz. 30 min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1 godz. 30 min
Quiche porri e prosciutto
1 godz. 45 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2h 30min
Crêpes radicchio e Taleggio
2 godz.
Strangolapreti alla trentina
4u.
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 godz. 30 min
Salsa tonnata
20min
Crespelle con radicchio e noci
2 godz.