Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 1 carota, a pezzi (70 g circa)
- 1 cipolla, tagliata a metà (150 g circa)
- 1 gambo di sedano (30 g circa)
- 400 g di carne di cappone già pulita (intera o a pezzi)
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di pangrattato
- 2 uova
- 2 - 3 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1535 kJ / 367 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Karbonhidrat
- 23.4 g
- Yağ
- 13.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 1402.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5 min
Tortelloni prosciutto crudo e squacquerone
1h 30min
Tortelli di patate parmensi
1h 30min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 Std. 30 Min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Ravioli tricolore
1 Std. 45 Min
Cappelletti reggiani
2h
Tortellini in brodo
1h 20 min
Gnocchi di patate (TM6)
1h 30min
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Passatelli
45 min
Ciambella romagnola
1h