Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 50 g di burro morbido
-
1
cucchiaino di aceto balsamico bianco
veya 1 cucchiaino di aceto balsamico - ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- fette di pane tostato, a piacere
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 3791 kJ / 906 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 83 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spuma di barbabietola con aringhe
1h 15min
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Mousse speziata
10min
Fonduta con tartufo bianco
2sa 20 dk
Crema spalmabile ai 4 formaggi
15min
Salsa fagioli e feta
10min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1hod. 10min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Fonduta
8h 20min