Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di fegatini di pollo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di vin santo
- 50 g di brodo vegetale (opzionale)
- 30 fette di pane tipo toscano
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 20 g di pasta di acciughe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 371 kJ / 89 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Pici all'aglione
1sa 25 dk
Crostini con crema di milza
1h
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Schiacciata fiorentina
50 phút
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 phút
Pan co' Santi
7h
Castagnaccio
1h
Paté di fegatini
30 phút
Trippa alla fiorentina
1h 15 phút
Pappa al pomodoro
35min