Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di fegatini di pollo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di vin santo
- 50 g di brodo vegetale (opzionale)
- 30 fette di pane tipo toscano
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 20 g di pasta di acciughe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 371 kJ / 89 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Pappa al pomodoro
35 Min
Pan co' Santi
7 Std.
Schiacciata fiorentina
50 dk
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Crostini con crema di milza
1 Std.
Lampredotto
1sa 20 dk
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Castagnaccio
1 Std.
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Paté di fegatini
30 Min
Pici all'aglione
1u. 25min