Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de brandy
- 1 langosta (aprox. 600 g)
- 3 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 4 - 5 cucharadas de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 100 g de vino blanco seco
- 150 g de agua
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- 1 hoja de laurel fresca (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1436 kJ / 343 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Karbonhidrat
- 9.9 g
- Yağ
- 21.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 823.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tallarines a la amatriciana
55 min
Penne all'arrabbiata
20 min
Conejo asado en piedra de sal rosa con romesco
1h
Mejillones con salsa de jitomate
45 min
Trifle de cerezas
4 godz. 40 min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50 min
Espagueti a la vóngole
1h 40min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1h
Arroz rojo de carabineros
1h
Arroz meloso con cigalas
45 min
Penne alla puttanesca
20 min