Cihazlar ve Aksesuarlar
Varm kålrett
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
4 porsjoner
Malzemeler
-
gulrot delt i biter (3 cm)60 g
-
hvitkål delt i biter (4-5 cm)500 g
-
grønnsaksbuljong (se tips)1 ts
-
vann200 g
-
smør, saltet30 g
-
hvetemel1 ss
-
sitronsaft2 ss
-
dill, fersk kun blader4 kvister
-
havsalt1 klype
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsjon
Sodyum
335 mg
Protein
2.7 g
Kalori
451 kJ /
107 kcal
Yağ
6.5 g
Lif
4 g
Doymuş Yağ
2.7 g
Karbonhidrat
7.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Polsk mat: Middag og tilbehør
8 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bulgurhvete
Değerlendirme yok
Irsk potetmos
Değerlendirme yok
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Değerlendirme yok
Tandoori kyllingwraps
Değerlendirme yok
Kjøttpaier med rosmarin
Değerlendirme yok
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1sa 35 dk
Risskive med røkelaks
Değerlendirme yok
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Değerlendirme yok
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Değerlendirme yok
Stuet sopp
45 dk
Persilleolje
25 dk
Rørte tyttebær
5 dk