Pierogi (ostedumplings)

Pierogi (ostedumplings)

5.0 3 değerlendirme
Hazırlık 1sa 30 dk
Toplam 2sa 30 dk
50 stykker

Malzemeler

Ostefyll
  • vann
    500 g
  • potet skrelt og delt i biter (3 cm)
    600 g
  • løk, gul (ca. 1), delt i fire
    150 g
  • smør, saltet
    50 g
  • semulegryn
    2 ts
  • kvarg, 40% fett (se tips)
    500 g
  • havsalt etter smak
    1 ts
  • malt svart pepper etter smak
    1 ts
Deig
  • vann, varmt pluss ekstra til forsegling og koking
    250 g
  • egg
    1
  • druekjerneolje
    2 ss
  • hvetemel pluss ekstra til dryssing
    560 g
  • havsalt
    1 - 2 klype
Topping
  • smør, saltet delt i terninger
    120 g
  • løk i terninger, til pynt
    180 g
  • gressløk, fersk (isteğe bağlı) finhakket, til pynt

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 stykke

Sodyum 91.3 mg
Protein 3 g
Kalori 400 kJ / 95 kcal
Yağ 4.5 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 1.8 g
Karbonhidrat 10 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster