Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 garlic cloves
- 30 g shallots
- 10 g fresh ginger
- 3 coriander roots, with 2 cm stems
- 50 g ghee
- 100 g tomato purée
- 100 g carrots, cut in 2 cm strips
- 300 g tomatoes, cut in cubes (5 cm)
- 200 g fresh shiitake mushrooms, stems removed and cut in slices
- 1 tbsp chicken stock powder
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 700 g water
- 500 g parboiled basmati rice, rinsed
- 1 sprig fresh coriander, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2151 kJ / 514 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 95 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 610 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Sweet and sour tempeh
50min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Lion's Mane Mushroom Curry
45min
Red Thai Curry Paste
25min
Asian vegetable soup with tofu
1h 30min
Potato Peratal
40min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Mushroom bolognaise
45min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min