Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blanched Vegetables and Vermicelli
- 1500 g water
- 100 g mung bean sprouts
-
85
g rice vermicelli
veya 85 g cellophane noodles (glass noodles) - 100 g cabbage, cut in thin slices
Turmeric Chicken Soup
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 1 free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp salt, adjust to taste
- 1 tsp chicken stock powder
- ¼ tsp ground white pepper
- 5 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 2 lime, cut in wedges
- 1 sprig Chinese celery, chopped, to garnish
- crispy fried shallots, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3225 kJ / 771 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 49 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1104 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry Mee
30min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
35min
Balado Eggplant
50min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50min
Empanada pastry
45min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40min
Steamed Siew Mai
5h
Baja-Style Fish Tacos
30min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min