Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blanched Vegetables and Vermicelli
- 1500 g water
- 100 g mung bean sprouts
-
85
g rice vermicelli
veya 85 g cellophane noodles (glass noodles) - 100 g cabbage, cut in thin slices
Turmeric Chicken Soup
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 1 free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp salt, adjust to taste
- 1 tsp chicken stock powder
- ¼ tsp ground white pepper
- 5 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 2 lime, cut in wedges
- 1 sprig Chinese celery, chopped, to garnish
- crispy fried shallots, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3225 kJ / 771 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 49 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1104 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yasai Yaki
25 min
Lemon Pasta
35 Min
Wonton soup
1j
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2j
Steak au Poivre
20 min
Chinese Noodles with Turkey in Plum Sauce
2j 5 menit
Quick Beef Pho
45 Min
Chinese greens with XO sauce
1h 50min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Steamed Whole Fish
45 Min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40 min