Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blanched Vegetables and Vermicelli
- 1500 g water
- 100 g mung bean sprouts
-
85
g rice vermicelli
veya 85 g cellophane noodles (glass noodles) - 100 g cabbage, cut in thin slices
Turmeric Chicken Soup
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 1 free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp salt, adjust to taste
- 1 tsp chicken stock powder
- ¼ tsp ground white pepper
- 5 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 2 lime, cut in wedges
- 1 sprig Chinese celery, chopped, to garnish
- crispy fried shallots, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3225 kJ / 771 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 49 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1104 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teriyaki chicken thighs
2h 10 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Hash Brown Potato Cake
Değerlendirme yok
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Beef Stroganoff
1h
Empanada pastry
45 Min
Lime sherbet
4h 15min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 Min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 Std. 10 Min
Spooktacular Snow Cones
10 Min
Chai latte parfait
29 Std. 5 Min