Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 oz shallots, sliced
- 2 oz white button mushrooms, sliced
- 2 garlic cloves
- 2 anchovies, preserved in olive oil, drained
- 2 oz dark brown sugar
- 1 ½ oz golden raisins
- 2 tbsp fresh tarragon leaves
- 4 oz ketchup
- 2 oz water
- 1 oz Dijon mustard
- 1 oz yellow mustard
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz apple cider vinegar
- 2 oz orange juice
- 4 oz Worcestershire sauce
- 1 ½ tsp celery seeds
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
- ¼ tsp ground cloves
- ¼ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 OZ
- Kalori
- 121.5 kJ / 29 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Karbonhidrat
- 6.9 g
- Yağ
- 0.1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 233.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Thai Fish Curry
50min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25 min
Béarnaise sauce
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12h 45min
Beef Wellington (Ben) Metric
10 Std. 10 Min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2sa 15 dk
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Coq au Vin
1 Std. 40 Min
Banana Cream Pie with Wafer Crust
1h 35min