Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 180 g water
- 60 g milk
- 20 g oil, plus extra for greasing
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 360 g plain flour
Filling and Assembly
- 2 fresh shiitake mushrooms
- 2 spring onions, cut in pieces
- 80 g white cabbage leaf, cut in pieces
- 20 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 140 g pork mince
- 40 g Japanese soy sauce
- ½ tsp sugar
- 15 g oyster sauce
- 10 g sesame oil
- 400 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1032 kJ / 246 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Beef Teriyaki with Rice
1hod. 50min
Salt Cod Fritters
45min
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2h 50min
Anko Ice Cream
10u. 10min
Baked spinach and eggs
35min
Rhubarb and Ginger Tart
1h 45min
Steamed Garlic Prawns
30min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Char siu bao pork buns
6h 35min