Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pella de gofio
- 500 g de gofio (harina de maíz con tueste ligero)
- 270 g de agua
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 plátano
- 1 cucharada de coco rallado
- 20 g de licor de anís
- 1 pellizco de sal
Sancocho
- 1000 g de agua
- 500 g de patatas peladas en trozos
- 200 g de batata de piel roja, pelada en rodajas de 15 mm
- 200 g de batata de piel pálida (boniato), pelada en rodajas de 15 mm
- 1000 g de lomos de pescado en salazón (cherne o corvina) desalado en trozos (ver sugerencia)
- mojo rojo (picón)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2575 kJ / 616 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Karbonhidrat
- 85.8 g
- Yağ
- 17.1 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 6.1 g
- Sodyum
- 226.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potaje canario de berros
45 Min
Caldo de millo
50 Min
Frijoles con chorizo
15min
Costillas de cordero con salsa cremosa
3hod.
Mojo verde
10 min
Croquetas de almogrote
9 Std. 30 Min
Papas con costillas y piñas
1 godz.
Mojo verde
10 min
Caldo de papas
45 Min
Tortillas canarias de carnaval
45 Min
Almogrote
1 godz.
Mojo picón
5min