Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pella de gofio
- 500 g de gofio (harina de maíz con tueste ligero)
- 270 g de agua
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 plátano
- 1 cucharada de coco rallado
- 20 g de licor de anís
- 1 pellizco de sal
Sancocho
- 1000 g de agua
- 500 g de patatas peladas en trozos
- 200 g de batata de piel roja, pelada en rodajas de 15 mm
- 200 g de batata de piel pálida (boniato), pelada en rodajas de 15 mm
- 1000 g de lomos de pescado en salazón (cherne o corvina) desalado en trozos (ver sugerencia)
- mojo rojo (picón)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2575 kJ / 616 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Karbonhidrat
- 85.8 g
- Yağ
- 17.1 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 6.1 g
- Sodyum
- 226.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caldo de papas
45min
Caldo de millo
50min
Tortillas canarias de carnaval
45min
Papas con costillas y piñas
1h
Conejo en salmorejo
9 Std.
Príncipe Alberto (Islas Canarias)
15min
Mojo verde
10min
Mojo verde
10min
Almogrote
1h
Bizcochón de plátano y gofio
1h 25min
Potaje canario de berros
45min
Mojo picón
5 min