Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 - 5 cuisses de canard confites
- 250 g de châtaignes cuites et pelées
- 1000 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 500 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2880.5 kJ / 687.8 kcal
- Protein
- 50.3 g
- Karbonhidrat
- 24.7 g
- Yağ
- 41.7 g
- Doymuş Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 9.3 g
- Sodyum
- 3762.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flan de carotte, gouda et cumin
50 min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Gratin de courge et chorizo
1 godz. 15 min
Foie gras poêlé, purée de panais et crumble
1 godz.
Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette
45 min
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50 min
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1 godz.
Risotto au potimarron
1 godz.
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 min
Parmentier de canard à la patate douce
40min
Petits flans de carotte
12 Std.
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1 godz. 30 min