Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Speck, roh, unbehandelt (grüner Speck)
- 300 g Kalbsfaschiertes
Zubereitung
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Kalbspariser (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 6633 kJ / 1584 kcal
- Protein
- 134 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 115 g
- Doymuş Yağ
- 30 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 5067 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 Std. 40 Min
Käswurst
27h 30min
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8h 45min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Smoky Aioli
15 Min
Lammragout
50 min
Trutenrollen mit Gorgonzola
1 godz.
Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
30 min
Hähnchen-Mais-Suppe, Brokkoli-Terrine
1h 25min
Savarin mit Karamell und Mandeleis
26 Std. 45 Min
Leberpastete im Glas
4h
Pikantwurst
14sa 10 dk