Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sirup
- 500 g Wasser
- 200 g Zucker
- 50 g Glukose (Traubenzucker)
- 2 Bio-Orangen, Schale für den Sirup, Filets zum Dekorieren
- 2 Bio-Zitronen
- 1 Vanilleschote
- 3 Stängel Zitronengras, frisch
- 2 Stück Sternanis
- 2 EL Rum
Mandeleis
- 375 g Milch
- 125 g Schlagobers
- 70 g Zucker
- 20 g Glukose (Traubenzucker)
- 100 g Mandelmus
- 5 Eidotter
- ½ Gelatineblatt, in kaltem Wasser eingeweicht
Savarin
- 30 g Milch
- 10 g frische Germ
- 1 Prise Zucker
- 125 g Weizenmehl, glatt
- 60 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 3 Eier
Karamellsauce und Fertigstellung
- 60 g brauner Zucker
- 20 g Butter
- 60 g Schlagobers
- 20 g Milch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2967 kJ / 708 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9 Std. 30 Min
Sous-vide Oktopus-Salat
8h
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Suppe mit Olivenöl, Knoblauch und Mandeln
5min
Gsiberger Leberpastete
3 godz. 30 min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1 Std. 5 Min
Nougat Crème Brûlée | Banane
7 Std. 35 Min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30min
Eclairs mit Karamellcreme
4h
Eclairs
2h 30min
Hähnchen-Galantine mit Dill-Joghurt-Sauce
3 godz. 25 min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min