Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de beurre
- 200 g de blancs de poireau, émincés finement
- 80 g de riz basmati
- 2 brins d'estragon frais
- 850 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 300 g d'escalopes de poulet, coupées en petits dés
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 447 kJ / 107 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de poulet à la noix de cajou
30 min
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15 min
Soupe de poulet, lentilles et girolles
35 min
Soupe complète végétarienne
30 min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35 min
Velouté de pomme de terre aux grains de maïs
40 min
Consommé de bœuf
35 min
Soupe de haricots blancs
20 min
Soupe de saumon à l'aneth
35 min
Soupe de poulet à la citronnelle
35 min
Soupe de poisson au curry
45 min
Avgolemono, soupe de poulet au riz et citron
1h 15min