Pandolce variegato alla confettura
TM6

Pandolce variegato alla confettura

4.7 (28 değerlendirme)

Malzemeler

Pandolce

  • 120 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 40 g di zucchero
  • 3 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina manitoba
  • 100 g di farina tipo 0
  • 40 g di burro a pezzi
  • 1 uovo medio
  • 1 pizzico di sale
  • 1250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 220 g di confettura, gusto a piacere (vedere consigli)

Besin Değeri
şuna göre 1 fetta
Kalori
1469.4 kJ / 351.2 kcal
Protein
7.8 g
Karbonhidrat
48.7 g
Yağ
14.1 g
Doymuş Yağ
8.3 g
Lif
1.4 g
Sodyum
23.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler