Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pandolce
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di zucchero
- 3 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina manitoba
- 100 g di farina tipo 0
- 40 g di burro a pezzi
- 1 uovo medio
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 220 g di confettura, gusto a piacere (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1469.4 kJ / 351.2 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Yağ
- 14.1 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 23.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 Std.
Treccia alla cannella
3h 10min
Brioche morbide molisane
7 Std.
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Girelle al Rum e arancia
7 Std. 30 Min
Buchteln
4 Std.
Plumcake al mandarino
1 Std.
Pane dolce alla frutta
2 Std. 55 Min
Treccine al kefir
7 Std. 30 Min
Veneziane
2u. 40min
Dolce di carote e mandorle
1 Std.