![Fermented Red Onions Fermented Red Onions](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/974a3c2a-3c47-4ce3-a148-5dacd4ad07b9/Derivates/c6b79864-bf9f-45c0-9845-754cea2bae97.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 18 oz red onions, sliced (approx. ⅛ in.)
-
2
tsp sea salt
veya 2 tsp Himalayan salt - 9 oz water
- 1 oz lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Total recipe
- Kalori
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 1.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45min
Cacio e Pepe
30 min.
Buffalo Cauliflower Bites
25min
Steamed Scallion Rolls
3h
Horchata
5min
Sugar Cookies with Lemon Curd
2 Std. 30 Min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
Değerlendirme yok
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
Değerlendirme yok
Carrot Pasta
1h 20 min.
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Peeling Ginger
5min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min