Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le gaspacho
- 1 cube de bouillon de légumes
- 650 g d'eau
- 3 avocats, bien mûrs
- 1 citron vert, zeste et jus
- 40 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 2 brins de persil frais
- 1 brin de menthe fraîche
- 5 g de vinaigre de framboise
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 2 c. à soupe de crème fraîche
- 2 brins de persil frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 850 kJ / 206 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3 godz. 30 min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 Min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 Min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 Min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15min
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1h 15 min
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Gaspacho de tomate
20min
Soupe froide pomme-betterave
30min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Gaspacho de betterave
10 Min