![Pasta e fagioli (Pasta and beans) Pasta e fagioli (Pasta and beans)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/24B0452D-E660-4626-91F0-D6250296A106/Derivates/999298B7-9B15-44DB-B49E-3CD41F076BC9.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 1 celery stalk, leaves included, cut into pieces
- 800 g canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)
- 2 ripe tomatoes, cut into halves
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 900 g water
- 300 g small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1618.1 kJ / 385.3 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 52.5 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 689.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tuscan bean soup
30 min
Tuscan bean soup
40 min
Asparagus risotto
40 min
Polenta
25min
Mushroom risotto
30 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Ratatouille
40 min
Minestrone
40 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Milanese risotto
25min
Tomato and lentil dahl
35 min