Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rote Zwiebel (ca. 100 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g brauner Zuchtchampignon, frisch, halbiert
- 80 g Karotten, in Stücken
- 90 g Stangensellerie, in Stücken
- 20 g Sonnenblumenöl
- 15 g vegane Margarine
- ½ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Zweiglein Thymian, frisch, abgezupft
- 2 TL brauner Zucker
- 1 TL Weizenmehl
- 350 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, vegan
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l), vegan - 80 g Rotwein, vegan
- 20 g Sojasauce, dunkel, vegan
- 10 g Rotweinessig, vegan
- ½ TL Senf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 383.7 kJ / 91.7 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soja-Bolognese
40 min
Birnenstrudel mit Vanillesauce (vegan)
1h 45 min
Veganer Liptauer
12hod. 10min
Mandelsahne (vegan)
Değerlendirme yok
Veganes Käsefondue
30min
Vegane Bratensauce
45min
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkraut
2 Std. 30 Min
Chili con Carne (XXL)
50 min
Vegane Entenbrust mit Maroniknödeln und Apfelrotkraut (vegan)
8h 45min
Weihnachtlicher Festtagsbraten mit Kürbispüree und Kohlsprossen (vegan)
1 godz. 50 min
Tomatensauce (Grundrezept)
1h
Veganes Pastatopping - Parmesan Alternative
10 min