Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rote Zwiebel (ca. 100 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g brauner Zuchtchampignon, frisch, halbiert
- 80 g Karotten, in Stücken
- 90 g Stangensellerie, in Stücken
- 20 g Sonnenblumenöl
- 15 g vegane Margarine
- ½ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Zweiglein Thymian, frisch, abgezupft
- 2 TL brauner Zucker
- 1 TL Weizenmehl
- 350 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, vegan
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l), vegan - 80 g Rotwein, vegan
- 20 g Sojasauce, dunkel, vegan
- 10 g Rotweinessig, vegan
- ½ TL Senf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 387 kJ / 92 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Veganes Pastatopping - Parmesan Alternative
10 min
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkraut
2 godz. 30 min
Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
30 Min
Vegane Entenbrust mit Maroniknödeln und Apfelrotkraut (vegan)
8h 45min
Veganes Käsefondue
30 Min
Menü: Tomatencremesuppe und Kohlrouladen mit Hirse und Champignonsauce
1 godz. 40 min
Veganer Feta
12 godz. 10 min
Tomatensauce (Grundrezept)
1h
Veganes Wiener Saftgulasch
1h
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1 Std. 30 Min
Vegane Vanillekipferl
1hod. 50min
Vegane Linsen-Lasagne
3h