Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de agua
-
1000
g de pulpa de calabaza de castilla, sin cáscara y en cubos (ver tip)
veya 1000 g de kabocha sin cáscara y en cubos (ver tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porciones
- Kalori
- 714 kJ / 170 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 11 g
- Sodyum
- 10 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Verduras al vapor
45min
Pay de calabaza
4h
Pescado empapelado con puré de calabaza
45min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40min
Yoghurt de vainilla
12h 20min
Soufflé de calabaza
1h
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Soufflé de calabaza y canela
1h 30min
Huevos revueltos al vapor
15min
Yogur de blueberry TM6
13 Std.
Licuado de plátano, melón y amaranto
5 min