Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de garbanzos secos, hidratados en agua por 12 horas
- 1300 g de agua
- 1 ½ cdita de sal fina
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 4699 kJ / 1119 kcal
- Protein
- 61 g
- Karbonhidrat
- 183 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Crema de cacahuate
10min
Cocción arroz integral (200 g) TM6
35min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Alubias en cocción lenta TM6
14h 40 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Cocción trigo bulgur (200 g) TM6
35min
Garbanzos en cocción lenta TM6
14h 40 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min