Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
80
g di formaggio di capra semiduro a pezzi (2-3 cm)
veya 80 g di ricotta salata a pezzi (2-3 cm) - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
-
300
g di pomodori, tipo San Marzano, spellati, senza semi e a dadini (0.5-1 cm)
veya 300 g di pomodorini in scatola, a dadini (0.5-1 cm) - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 650 g di acqua
- 350 g di pasta secca tipo conchiglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 65.6 g
- Yağ
- 9.2 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 Std. 5 Min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30min
Sugo classico
55 min.
Sugo alla puttanesca
45min
Sugo al basilico
1h 10 min.
Pasta al pomodoro
55 min.
Spaghetti al pomodoro
30 min.
Sugo al tonno
45min