Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di tonno fresco in tranci, a cubetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di vino bianco
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 600 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- 4 foglie di basilico fresco, intere e lavate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Karbonhidrat
- 4.5 g
- Yağ
- 18.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo al tonno
45 Min
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
4 Std. 10 Min
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Sugo all'amatriciana
50 Min
Sugo classico
55 Min
Penne alla Norcina
45 Min
Ragù di salsiccia
1h 15min
Ragù di funghi
1 Std. 10 Min
Ragù di carne mista
1 Std. 30 Min