Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di tonno fresco in tranci, a cubetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di vino bianco
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 600 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- 4 foglie di basilico fresco, intere e lavate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Karbonhidrat
- 4.5 g
- Yağ
- 18.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1u.
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Ragù di carne mista
1h 30min
Sugo allo sgombro
45 min
Ragù di salsiccia
1u. 15min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30min
Sugo classico
55min
Sugo all'ortolana
1h 5min
Sugo al basilico
1 godz. 10 min
Sugo all'amatriciana
50 min
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo al tonno
45 min